Kom bij elkaar in Eindhoven

Zakelijke besprekingen kun je natuurlijk overal houden, op jouw kantoor of daarbuiten. Maar waarom niet in hartje Eindhoven, waar je uit verschillende prachtige plekken kunt kiezen?

 

Communicatie. Daarvan hangt de groei van jouw onderneming af. Ieder mens is een eiland, maar tussen die eilanden horen belangrijke (handels)routes te bestaan.

 

Sorry, is dat iets te metaforisch? Excuses, soms laten we onszelf wat te veel gaan. Maar wat we willen zeggen is dat iedereen natuurlijk met zijn of haar individuele taken bezig is. Eventueel opereren ze als een zelfstandig team, maar dat is wel gekoppeld aan andere bedrijfsprocessen van weer andere units. Steek dan ook regelmatig de koppen bij elkaar zodat jullie dezelfde koers blijven varen! Oftewel, maak een keuze uit de vele vergaderlocaties in Eindhoven. Hoe? Dat lees je hieronder.

Aangename omgeving

Is dat nou echt belangrijk? Jazeker! Het uiterlijk van het pand en ook het interieur spelen een belangrijke rol bij het succes van een bespreking. Iedereen moet zo positief mogelijk gestemd zijn om de beste resultaten, ideeën en perspectieven eruit te halen. Dat begint al bij de voordeur. Is iedereen eenmaal binnen, dan hoort de motivatie om alle facetten van jullie onderneming te synchroniseren op zijn allerhoogst te zijn. Dus kies een zaal die goed verlicht is en een prettig uitzicht biedt. Zorg wel dat zaken als behang en vloerbedekking niet te druk zijn, zodat ze nooit de aandacht te veel van de gespreksstof zullen afleiden.

Plek voor iedereen

Zalen zitten nooit vast aan één formaat. Het is dus ook van het allergrootste belang dat jij een zaal uitkiest waar iedereen in past die je hebt uitgenodigd voor de bespreking. Daar komt nog bij dat de opstelling van tafels en stoelen geheel moet voldoen aan jullie wensen. Het is wel zo praktisch dat iedereen elkaar kan aankijken – denk maar aan de Ridders van de Ronde Tafel. Pas dus desnoods de indeling aan jouw wensen aan, mocht het beheer van de locatie dat toelaten. En zet na afloop alles netjes terug.

Op de kaart

De vindbaarheid van de locatie is heel belangrijk. Niet iedereen kent Eindhoven wellicht even goed, dus de eerste keer dat jullie op de locatie gaan vergaderen moet vlekkeloos verlopen. Tip: geef alle genodigden een uitgebreide routebeschrijving en laat ruimte open voor vragen hierover.

Audiovisuele ondersteuning

Je verhaal willen verduidelijken met extra volume en een – wellicht bewegend – plaatje is geen enkel probleem. Maar dan heb je wel een projectiescherm, beamer, laptop, microfoon en speakers nodig. Die vind je wellicht zelfs al op locatie. Vraag er vooraf naar, zodat je zeker weet of je dat alles nou wel of niet mee moet nemen vanaf kantoor.

Catering

Op een hongerige maag en een dorstige keel kan niemand vergaderen. Verzorg dan ook een uitgebreide lunch in de pauze en controleer altijd of de koffie- en theekannen niet leeg raken! Zo blijft iedereen bij de les.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *