Geschiedenis en group

Geschiedenis

Eurogroup Consulting is een Europese adviesgroep die in 1990 is opgericht. In 2007 is Eurogroup Consulting Nederland, het voormalige Magnus Management Consultants, onderdeel van Eurogroup Consulting geworden. Onze zusterorganisatie gebruikt nog steeds de naam Magnus.

Group

Eurogroup Consulting staat voor onafhankelijk organisatieadvies met een sterke focus op de Europese markt. Als Europese adviesgroep helpen wij onze opdrachtgevers al bijna dertig jaar met het realiseren van hun strategische ambities. Eurogroup Consulting heeft 1200 consultants in 21 landen, verspreid over 28 kantoren nabij de belangrijkste steden van West-Europa.

Of het nu een group member, network member of een correspondent is, onze mensen in de verschillende Europese kantoren werken vanuit één centrale visie en missie. Onze consultants spreken de taal en kennen de cultuur waardoor we in staat zijn om grensoverschrijdende projecten aan te pakken. We beschikken over omvangrijke ervaring in het overbruggen van internationale verschillen wat ons een Europese organisatie maakt die staat voor het behalen van resultaat.